Monster Hunter: Aralıktan 4'e Kadar İkinci Dünya PS26 Beta

Capcom's ile ilgilenen millet Canavar Avcısı: Dünya PS4 oyuncularının katılabilmesi için oyun için ikinci bir beta sürümünün yayınlandığını göreceksiniz. İkinci betayı oynamak için PS Plus aboneliği gerekmez; ikinci aşama 26 Aralık 2018'de sona erecek.

Eğer çitin içindeyseniz ve Capcom hakkında Canavar Avcısı: Dünya, oyunu aktif bir abonelik olmadan PS4'te deneyebileceğiniz konusunda iyi haberler var. Aksiyon-macera başlığının ikinci beta sürümü Aralık 22nd'de başladı ve Dünya'nın dikkate alması, atlaması veya satın alması için bir başlık olup olmadığını onaylayan bir dizi özellik içerecek.

Capcom ayrıca bu beta beta aşamasını bu ayın başlarında önceki beta'yu kaçırmış olan oyunculara da gönderdi. Göre ikinci beta monsterhunterworld.com, 9 AM PT / 00: 12 PM ET / 00: 5 PM GMT, 00th.

Beta, ilk aşamaya benzer şekilde iki seviyedeki üç görevden oluşur. Bu, Büyük Ormanlar veya Antik Ormandaki Anjanath'ı veya Wildspire Atıksundaki Barroth'u avlayabileceğiniz anlamına gelir.

Üç adlandırılan görevlerin her biri, en fazla üç kişinin katılabileceği ve size yardımcı olabileceği solo veya çevrimiçi kooperatif oyunlarını tercih edecektir. Ayrıca, önceki Monster Hunter: World beta ile aynı hesaba sahipseniz, aynı istemciyi kullanarak atlayabilirsiniz.

PlayStation Store'dan beta sürümünü yüklemediyseniz, indirmek için en az 5.47 GB boş alana ihtiyacınız olacaktır.

Son olarak, bir açıklama olarak, şu anda canlı olan ikinci beta, PS Plus aboneliği gerektirmiyor. Ancak tam oyun, önümüzdeki ay başladığında çevrimiçi avlara / etkinliklere katılmak için PS Plus aboneliğine sahip olmanız için sizi arayacak.

Canavar Avcısı: Dünya PS2018 ve Xbox One sürümlerinin 4 Ocak 26'de piyasaya sürülmesi planlanırken, 2018'de PC için piyasaya çıkması planlanıyor.

Yorum bırak

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.