Battlefield V Anahtar Sanat Onun Reveal Öncesinde Sızdı

EA ve DICE sonraki taksit gibi görünüyor Battlefield Kilit sanatını, Mayıs 23rd. İlginçtir ki, sözde sızıntı, bu yıl içinde görebileceklerimiz hakkında çok fazla fikir veriyor. Battlefield.

The Battlefield V Kaçak, Çin PlayStation mağazasında 23 Mayıs'ın açıklanma tarihinden önce listelendi, bu da hangi silahların, ekipmanların ve ortamın bir bakışını sunuyor.

Sayesinde YouTuber DANNYonPC Söz konusu bu askerin ne giydiğini, ne yaptığını ve kullandığını görebiliriz. Kısa arıza videosunu buradan kontrol edebilirsiniz:

Göre BFE Discord kullanıcısı VadiasAskerin şu özelliklere sahip olduğuna inanıyor:

üniforma

  • ABD havalandırmalı M1942 Ceket (modifiye edilmiş gibi görünüyor, cepler genellikle göğüste. Resimde kollardalar).
  • ABD havadaki M1942 Pantolonu (uyluk kayışları tarafından kolayca fark edilir).

First Line - Bel Bölgesi

  • M1936 Kemeri
  • M1936 jartiyer
  • Kantin ile M1910 kantin çantası
  • TL-122 serisi açılı kafa feneri
  • M1923 dergisi çantası (net olarak görülmedi)

İkinci hat - Göğüs Alanı

  • BAR için M1937 dergi kayışı
  • US M7 kılıfı (şeridinin sadece bir kısmının açıkça görülmediği, sağ ve görünen tarafındaki kılıf kılıfının yokluğu, bunu doğrular)

Üçüncü Satır - Geri

  • M43 oturtma aracı haricinde hiçbir şey açıkça görülmez. Zamanın bir kürek için boyutu onu verir.

Silahlar / Karışık

  • M1A1 Karabina Para-trooper
  • M1911A1
  • Altimetre izle

İyi haber şu ki, askerin donanımını yakından incelemek istiyorsanız, bakmanız için iki ekran görüntüsü ortaya çıktı. Ek olarak, asker ve teçhizat görüntüleri Çin PlayStation mağazasında, aşağıda görüldüğü gibi aynıdır.

Imgur.com görünümü sonrası

Her neyse, yarın bunun ne zaman olduğunu anlayacaksın. Battlefield V 23: 1 PM PT / 00: 4 PM ET / 00: 10 PM CET yoluyla 00rd Mayıs'ta canlı akışı başladı YouTube, Twitch, ve mikser.