Gelecek Oyunlar Bu Ağustos'ta Geri Dönecek ve Yeni Oyunları Gösterecek

E3 2020 bu yıl olmayacak ve yıllık oyun etkinliğinin yerini almak, web sitesi odaklı dijital etkinliklerin bir alt kümesidir. Pek çok dijital sergiden biri GamesRadar'ın Gelecek Oyunları Gösterisi olacak ve bu ay üçlü A oyunlarını öne çıkarmak ve yeni video oyunlarını duyurmak için ev sahipliği yapmak için bu ay geri dönecek.

Uzak durur veya sık sık GamesRadar, satış noktasının bu ayın sonundaki ikinci Future Games Show etkinliğiyle devam edeceğini bilin.

Söz konusu gösteri, iki ay önce olduğu gibi, "2020 ve sonrasının en heyecan verici oyunları" nın dijital bir vitrini. Ek olarak, Gelecek Oyunlar Şovu özel fragmanlar, yeni duyurular ve mevcut bağımsız ve üçlü A oyunlarının derinlemesine incelemelerini içerecek.

Ayrıca, bu özel dijital etkinlik 28 Ağustos'ta 8:00 PM BST / 3:00 PM EDT / 12:00 PM PDT'de başlayacak. Ayrıca, önümüzdeki haftalarda 2020 yılı boyunca piyasaya sürülecek oyunların öne çıkmasını bekleyin.

Her neyse, Gamescom 28'nin dijital baskısına doğru 2020'inci tura çıktığında, bu ayın Gelecek Oyunları Şovu'nda neler olduğunu okuyabilirsiniz:

"28 Ağustos Cuma günü 8:3 BST / 12:2020 EDT / XNUMX: XNUMX PDT'de, XNUMX ve sonrasında lansmanı yapılacak olan mevcut AAA ve bağımsız oyunlara özel fragmanlar, duyurular ve derinlemesine incelemelerin bir başka harika vitrini için bize katılın."

Dahası, insanlar, Ağustos ayının sonlarına doğru YouTube, Twitch, Twitter ve Facebook gibi çeşitli sosyal medya ve akış platformlarında Gelecek Oyunları Gösterisini yakalayabilecekler. Ve şaşırtıcı olmayan bir şekilde, bu etkinlik PC Gamer, TechRadar, T3, Tom's Guide ve daha fazlasını içeren Future'un ağ sitelerinde tanıtılacak.

Son olarak, Haziran etkinliğinde olduğu gibi, bir grup bağımsız oyunun sahneyi ve mobil başlıkları doldurmasını bekliyoruz, dikkate değer herhangi bir şey hakkında çok az veya hiç gerçek bilgi yok.

Yorum bırak

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.